Aangeboden: Houten tuinkas van Royal Well Sweet Basil 150,00

Koop, verkoop of ruil planten, stekjes, zaden, tuinhuisjes en andere tweedehands spullen hier
Gebruikersavatar
saskiahuisman
Reacties Avatar Topics
Berichten: 3
Lid geworden op: ma 18 mar 2019, 08:30
Woonplaats: Almere

Aangeboden: Houten tuinkas van Royal Well Sweet Basil 150,00

Bericht door saskiahuisman » ma 18 mar 2019, 08:52

Omdat wij een grotere kas bouwen verkopen we deze mooie kas, [b][/b]wel gebruikt maar in zeer goede staat en heel goed onderhouden! [b][/b]De kas wordt gebruikt tot 15 april, daarna halen we deze voorzichtig voor jou uit elkaar. Als je interesse hebt, maken we een afspraak en kun je de kas vanaf 15 april komen ophalen.

[b]De bovenklep hebben wij vervangen met een kunststof plaat die veel steviger is dan de oorspronkelijke plaat (Polycarbonaat).[/b]

Met het gebruiken van een kas verleng je het voorjaar en kun je eerder plantjes zaaien en laten opkomen. Geschikt voor gebruik op het balkon, het terras of tuin.

De Sweet Basil beschermt gewassen tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Deze patiokas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig.

Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolerende werking.

De Sweet Basil wordt geleverd in prefabricage, dit betekent dat de zijwanden, schappen, achterzijde, draaideuren en ‘klep’ aan de bovenzijde, al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de onderdelen is een eenvoudige montageklus. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze patiokas worden de 3 schappen standaard meegeleverd en kunt u kweken op 3 verschillende niveaus. De ‘klep’ aan de bovenzijde kan d.m.v. vleugelbouten in verschillende standen worden geopend en daarna windvast geborgd.


[b]Productspecificaties [/b]Materiaal Hout
[b]Merk[/b]: Royal Well
[b]Materiaal & Afmetingen[/b] 60 x 120 x 142 cm (lxbxh)
[b]Gewicht [/b]16 kg
[b]Handleiding: [/b]wordt meegeleverd.

Nieuw kost deze kas 240,00
Serieuze biedingen graag!
Bijlagen
tuinkas 002.jpg
tuinkas.jpg

Plaats reactie