Voorstellen

In deze rubriek kun je jezelf voorstellen. Ook lees je hier tips voor het gebruik van het tuin forum
Nieuw onderwerp
  • Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
Nieuw onderwerp

Voorstellen of het tuin forum

Welkom op ons forum! In deze rubriek kun je jezelf voorstellen. Ook lees je hier tips voor het gebruik van het tuin forum.

Voorstellen
Het is leuk en nuttig om te weten wie er zich op het forum bevinden. Andere leden kunnen zo meer over je te weten komen. Je vind hier al snel gelijkgestemden als het gaat om de tuinhobby en bepaalde tuinstijlen. Door je voor te stellen laat je anderen niet alleen kennis maken met jou en je tuin (ideeën), maar misschien heb je ook nog wel andere hobby's die anderen kunnen inspireren. Daarnaast kan jezelf voorstellen ook nuttig zijn. Het geeft anderen informatie die relevant kan zijn bij het beantwoorden van jouw tuin vragen. En even voorstellen praat natuurlijk ook gewoon wat makkelijker.

Hoe voorstellen
Je mag hier een topic aanmaken waarin je jezelf voorstelt. Je hoeft niets te vertellen, het is niet verplicht om een topic te openen. Wat je over jezelf vertelt, mag je zelf weten. Hobby's, je leeftijd, hoe groot je tuin is, wat je tuinstijl is, wat je favoriete planten zijn, hoe je huisdier heet, etc. We zijn in ieder geval gek op (tuin)foto's!