Tuin binnenshuis (kamerplanten forum)

Voor advies, suggesties en vragen over kamerplanten en (andere) tropische planten.
Nieuw onderwerp
  • Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
Nieuw onderwerp

Kamerplanten forum: vragen, tips en ervaringen over kamerplanten

Een kamerplant. Goed voor de lucht in huis en goed voor je gemoedstoestand. Vragen over welke kamerplant te kiezen, hoe te verzorgen of hoe te vermeerderen stel je in het kamerplanten forum. Je vind hier vragen, tips en ervaringen over de tuin binnenshuis.

Vragen over kamerplanten
Waar zet ik mijn planten neer? Hoe vaak moet ik de kamerplant water geven? Welke bemesting moeten ze krijgen? Heeft de plant last van een ziekte of plaag? En hoe moet ik ze verzorgen? In deze rubriek van het tuinforum kun je jouw vragen stellen over het kiezen en verzorgen van kamerplanten.

Leden helpen leden
Op het forum zijn tuinliefhebbers met verschillende achtergronden actief. Waar sommige leden veel weten over vetplanten, weten anderen weer meer over de verzorging van tropische kamerplanten. Door deze verschillende achtergronden krijg je leerzame tips over de verzorging van de planten. Deel vooral ook jouw tips en ervaringen op vragen van andere leden!

Wat is de naam van deze kamerplant?
Je kunt op het kamerplantenforum ook je vraag stellen over wat de naam is van de kamerplant die je hebt gekregen of gekocht. Voeg in dat geval altijd een foto toe, liefst een van de gehele plan en een paar met details van het blad, zodat andere leden de kamerplant goed kunnen herkennen.