Over het Groen forum

Hier lees je informatie over het tuin forum, kun je vragen stellen over hoe het planten forum te gebruiken en kun je de moderators contacteren.
Gebruikersavatar
Herman
Berichten: 225
Lid geworden op: zo 21 jul 2013, 23:16

Over het Groen forum

Bericht door Herman » zo 21 jul 2013, 16:55

Welkom op groenforum.nl, het tuinforum voor en door tuinliefhebbers.

Wat is het groenforum
Het groen forum geeft tuinliefhebbers de mogelijkheid om hun tuinvragen, kennis en ervaring te delen met anderen. Opgedane kennis en ervaring worden gebundeld met als insteek elkaar informeren, inspireren, verbinden en activeren. Vragen, kennis en ervaring worden zo op een voor iedereen toegankelijke plek gebundeld.

Op het forum staat het delen van kennis en informatie over tuinieren voorop. Een forum waar je als beginner terecht kunt met vragen en duidelijke informatie kunt vinden. Informatie die gebaseerd is op kennis, ervaring, verschillende meningen en werkwijzen van anderen. Maar ook een forum waar je (als ervaren lid) inspiratie op kunt doen, kennis kunt maken met nieuwe planten of technieken/ methoden en waar je jou ervaring kunt delen met anderen. Dat alles met de nodige humor en gezelligheid.

Stel vragen, deel je tips en ervaringen
Op dit forum kun je alle berichten lezen als gast. Om zelf vragen te stellen of tips en ervaringen te delen moet je geregistreerd zijn. Registreren kost je slechts 10 seconden. Als je nog geen account hebt kun je hier een account aanmaken: ucp.php?mode=register

Stichting groenforum Nederland
Op het domein groenforum.nl stond in het verleden de website van Stichting Groenforum Nederland. Doel van dit project was het benadrukken en het onder der aandacht brengen van het maatschappelijke belang van groen. Het project is inmiddels afgerond.

Het huidige plantenforum is in 2013 (her)opgericht vanuit een particulier initiatief en is op geen enkele manier verbonden met de voormalige Stichting Groenforum Nederland. We onderschrijven echter wel het maatschappelijke belang van groen en zijn blij dat we daar met het tuinforum op dit webadres ons steentje aan bij kunnen dragen!

Plaats reactie