Account aanmaken of verwijderen

Hier lees je informatie over het tuin forum, kun je vragen stellen over hoe het planten forum te gebruiken en kun je de moderators contacteren.
Gebruikersavatar
Herman
Berichten: 223
Lid geworden op: zo 21 jul 2013, 23:16

Account aanmaken of verwijderen

Bericht door Herman » di 28 jun 2016, 18:54

Op het forum kun je jezelf registreren via je email adres of via facebook.

Via een e-mailadres registeren?
Ook dit is geen probleem! Of je nou een Gmail-, Hotmail- of een Outlook account in gebruik hebt, met alle e-mailadressen kun je je registreren. Nadat je op de knop 'Inloggen' hebt geklikt, krijg je het registreerscherm te zien. Vul je e-mailadres in en bedenk een wachtwoord. Het invullen van andere gegevens is natuurlijk optioneel.

Hoe werkt de Facebook login?
Dit is heel simpel. Nadat je op de knop 'Inloggen' hebt gedrukt, krijg je het registreerscherm te zien. Je klikt op de Facebook login en vervolgens word je doorverwezen naar de Facebookpagina. Hier log je vervolgens in en daarna maak je een gebruikersnaam aan voor het forum. Ben je al ingelogd op je Facebookaccount? Dan komt er automatisch een scherm tevoorschijn met je Facebook gebruikersnaam. Als je dit bevestigt, wordt je account aangemaakt.

Account verwijderen?
Wil je jouw account verwijderen van het forum? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op via info@groenforum.nl of stuur een priveberichtje naar mij. Ik verwijder dan je account.

Lees ook:
Hoe gebruikersnaam wijzigen
Wachtwoord vergeten

Plaats reactie