Een topic maken

Hier lees je informatie over het tuin forum, kun je vragen stellen over hoe het planten forum te gebruiken en kun je de moderators contacteren.
Gebruikersavatar
Herman
Berichten: 223
Lid geworden op: zo 21 jul 2013, 23:16

Een topic maken

Bericht door Herman » di 28 jun 2016, 18:58

Kun je jouw vraag of onderwerp niet vinden in een van de rubrieken of via de zoekmachine? Maak dan je eigen topic. Dit kan altijd: of je nu een vraag hebt of graag in gesprek met andere tuinliefhebbers wil zijn, je bent van harte welkom een topic te starten.

In elke categorie
Het forum is ingedeeld in een aantal categorieën. Plaats je topic in de juiste categorie. Klik op de categorie waarvan jij denkt dat jouw vraag daar thuis hoort. Als je dat gedaan hebt zie je links boven onder de titel van de categorie een knop met "Nieuw Onderwerp". Door hier op te klikken kun je beginnen met het schrijven van jouw bericht.
- Verzin een titel voor je topic. Wees zo duidelijk en specifiek mogelijk.
-Licht je vraag toe of schrijf je verhaal. Probeer duidelijk te zijn zodat anderen begrijpen wat je bedoelt.
- Voeg optioneel foto's toe via de knoppen onder het bericht.
- Klik op bevestig. Je topic is nu geplaatst!

Als je twijfelt, plaats je het topic in de categorie "stel je vraag". Dan verplaatsen de moderators je topic naar de juiste rubriek.

Stel je tuin vraag knop
Om snel je vraag te kunnen stellen vind je aan de rechterkant de rode knop "stel je vraag". Als je hier op klikt verschijnt (nadat je ingelogd bent) een venster waar je jouw bericht kunt schrijven. Klaar? Klik dan op bevestig. Jouw bericht wordt dan geplaatst in de categorie "stel je vraag".

Plaats reactie