Hoe werken de 'appeltjes' (likes / duimpjes)?

Hier lees je informatie over het tuin forum, kun je vragen stellen over hoe het planten forum te gebruiken en kun je de moderators contacteren.
Gebruikersavatar
Herman
Berichten: 225
Lid geworden op: zo 21 jul 2013, 23:16

Hoe werken de 'appeltjes' (likes / duimpjes)?

Bericht door Herman » za 10 nov 2018, 18:26

Op het groenforum hebben we likes / duimpjes zoals je ze van facebook, youtube en verschillende andere grote websites kent, maar we noemen ze 'appeltjes'. Je vindt ze rechts bovenin elk bericht. Ze zien er zo uit:
appeltjes.png
* de appel / like knop is alleen zichtbaar voor leden die zijn ingelogd. Gasten kunnen de knop niet zien en ook geen appeltjes / likes uitdelen.

Hoe werken de ‘appeltjes’?
Bij elk topic staat een rood appeltje. Wanneer jij een post leuk, nuttig of goed vindt of een ander wilt bedanken zonder een bericht te schrijven klik je op de rode appel. Achter de appel verschijnt nu een getalletje (1 als je de eerste bent). Je hebt de schrijver van het bericht 'geliked' voor zijn bijdrage! Wil je een 'like' intrekken? Klik dan nogmaals op het appeltje. Jouw 'like' wordt dan weer weggehaald.

Het geven van (likes/duimpjes) appeltjes is van groot belang: het laat iedereen zien welke toon en inhoud gewaardeerd wordt.

Bekijk de ranglijst
Doug vinden dit nuttig/leuk

Plaats reactie