Automatisch email bij antwoord stel je vraag rubriek

Hier lees je informatie over het tuin forum, kun je vragen stellen over hoe het planten forum te gebruiken en kun je de moderators contacteren.
Gebruikersavatar
Herman
Berichten: 223
Lid geworden op: zo 21 jul 2013, 23:16

Automatisch email bij antwoord stel je vraag rubriek

Bericht door Herman » zo 25 aug 2013, 19:47

Forumleden die een vraag plaatsen in de 'Stel je vraag' rubriek ontvangen automatisch een email wanneer een ander forumlid hun vraag heeft beantwoord. Dit is met name handig voor nieuwe forumleden, die niet altijd in de gaten hebben dat hun vraag inmiddels is beantwoord.

Waar wel en waar niet?
Deze functie is alleen van toepassing op forum leden die een topic starten. Andere forumleden die daarop reageren ontvangen geen email bij nieuwe reacties. Deze functie is alleen van toepassing op de stel je vraag rubriek. In alle andere rubrieken ontvang je niet automatisch een email wanneer er een nieuwe reactie op je topic is geplaatst. (maar dat kan natuurlijk wel als je dat wil, lees hieronder verder)

Hoe email herinnering voor specifieke vraag uitzetten?
Je kunt deze functie uitschakelen via je instellingenpagina. Daar worden alle topics beheerd, waarvan je hebt aangegeven geinformeerd te willen worden wanneer er een reactie is geplaatst. Daar kun je de desbetreffende notificaties weghalen. Klik hier om naar je notificatie instellingen te gaan.

Email herinnering bij plaatsen uitzetten
Het is natuurlijk ook mogelijk om direct bij het plaatsen deze functie uit te zetten in de stel je vraag rubriek. Scroll bij het plaatsen van je vraag naar opties en haal het vinkje weg bij " Informeer me wanneer een reactie is geplaatst".

Deze functie ook bij andere topics of ook bij reacties aanzetten?
Vind je dit een handige functie en wil je ook bij andere topics die je opent (of reacties op plaatst?). Dan kun je bij de opties tijdens het plaatsen van een bericht een vinkje zetten bij "Informeer me wanneer een reactie is geplaatst".

Wil je geen bericht plaatsen maar het topic of rubriek wel volgen (email ontvangen bij nieuwe reacties)? Dan kun je onderaan het laatste bericht een moersleuteltje vinden. Klik daarop en vervolgens op "abonneer op dit onderwerp". Je ontvangt nu ook een email wanneer er reacties worden geplaatst op dat topic, zonder dat je zelf een bericht hebt geplaatst. Wil je een heel topic volgen? Dan vind je ook daar onderaan een moersleuteltje waar je dit kunt instellen.
Hilde vinden dit nuttig/leuk

Plaats reactie